Novice RSS icon

V tovarni Kraš pričarali dan najlepših sanj

22.5.2015

V okviru kampanje za Dorino smo osrečili čokoholika in bili tudi sami na obisku tovarne Kraš, katerih izdelke vsi dobro poznamo še iz otroštva.

uprava Kraša z nagrajencem
Z leve: Zlatan Lisica, član Uprave Kraš d.d, Žiga Stopar, Darko Stopar, Damir Bulić, predsednik Uprave Kraš d.d., Simona Stopar; foto: Aljoša Kravanja

V času snovanja medijskega zakupa in medijske kampanje za Dorino smo iskali priložnosti, ki bi nam omogočile izpostaviti tematiko sreče. Beseda sreča se namreč skriva v pozicijskem sloganu čokolade Dorina in je glavno vodilo aktivnosti v komunikacijskih kampanjah. Potencial smo prepoznali v oddaji, ki se je pripravljala v medijski hiši Pro Plus, Dan najlepših sanj. Všeč nam je bil koncept osrečevanja ljudi, tudi sami smo si želeli nekoga osrečiti. Naključje je hotelo, da je v oddajo poslala pismo žena čokoholika, ki na leto poje okrog 90 kg čokolade. Skupaj z naročnikom smo videli veliko priložnost in šli v akcijo. V oddaji je voditelj presenetil čokoholika z dvoletno količino čokolade, ki so jo prispevali s Kraša, prav tako je prejel posebno vabilo na ogled tovarne Kraš in s tem proizvodnjo čokolade.

nagrajenec v tovarni
Žiga, Darko in Simona Stopar; foto: Aljoša Kravanja

Tovarna in proizvodnja Kraš sta za javnost in medije precej zaprta, zato smo se še posebej razveselili vabila naročnice Ivane Vrviščar, naj se na obisku pridružimo srečnežu in njegovi družini ter ekipi Pro Plusa, ki je pripravila reportažo za spletno stran zadovoljna.si. Ob tej priložnosti so na Krašu poskrbeli za posebej topel sprejem Damir Bulić, predsednik uprave Kraš d. d., Zlatan Lisica, član uprave Kraš d. d., Romana Mužević-Ilić, odgovorna za odnose z javnostmi, Andreja Hanžek, direktorica marketinga in ekipa iz Krašcommerce d. o. o. Ljubljana. Predstavili so nam zgodovino in vizijo podjetja. V Krašu smo si nato ogledali proizvodnjo slastnih čokolad Dorina, Bajadere, Griottov, Kraljestva živali in drugih slastnih izdelkov, v Choco Baru Bonbonnière Kraš v centru Zagreba pa so nas pocrkljali z desertom, s sanjsko vročo Bajadero, vsak od nas pa je v dar prejel čokolado z izpisanim imenom. Sreča v dnevu najlepših sanj se je pisala na obrazu vseh obiskovalcev zlasti ob dejstvu, da smo bili eni redkih, ki smo si lahko ogledali samo proizvodnjo. Veselimo se naslednjih izzivov, ki jih bomo pripravili za naročnika.

Prispevek si lahko preberete na Zadovoljna.si.

Nazaj na seznam