Novice RSS icon

24.8.2012

Naš naročnik Mlekarna Celeia letos jubilejno prireja 10. rekreativni kolesarski maraton, ki bo potekal v soboto, 8. septembra 2012. Ker je med nami tudi nekaj športnih navdušencev, smo se odločili pridružiti temu kolesarskemu podvigu in skupaj preživeti prijeten dan.

4.2.2011

Na zaključni prireditvi ob podelitvi najprestižnejših nagrad v komunikacijskem poslu smo se najbolj razveselili Zlate nagrado Effie 2010 za akcijo Očistimo Slovenijo v enem dnevu!, ki smo jo Pristop Media in Pristop izvedli za Društvo Ekologi brez meja ter Bronaste nagrade Effie 2010 za akcijo Že veste, kako bo zvenel zvonec vašega novega doma?, ki smo jo vodili za Novo KBM prav tako Pristop Media in Pristop.

28.10.2010

Drži, da je kovačeva kobila vedno bosa. Ob pregledu naše internetne strani sem se zamislila in ugotovila, da že leto dni nismo objavili novice. Naj na kratko povzamem, kaj se je v agenciji dogajalo v zadnjem letu: pridružili so se nam novi naročniki Poštna Banka Slovenije, Zavarovalnica Maribor, Mlekarna Celeia, Žito z blagovno znamko Gorenjka, sodelovanje z Mercatorjem smo razširili na področje regije Adriatik.