Skip to content Skip to footer

Network+ napredna mreža slovenskih medijev

Network+ je skrbno zastavljena mreža slovenskih medijev, ki uspešno odgovarja na cilje tako medijev kot naročnikov na drugi strani.

Network+ odlikujejo visoka učinkovitost, natančno ciljanje, širok in transparenten nabor medijev, varno okolje, optimizacija dosega in cene kampanje, uporaba kreativnega studia, segmentacija z DMP za učinkovitejše doseganje ciljnega občinstva in ciljev naročnika.

Zaradi širše ekspertize našega posla in širšega razumevanja strategij naročnikov kot podjetje Pristop Media, ki stoji za mrežo Network+, omogočamo po meri pripravljene pristope in svetovanje za maksimiziranje učinkov kampanj glede na cilje naročnika (zavedanje, doseg, interakcija, obisk strani).

network+

Visoka učinkovitost

Visoka učinkovitost Network+ se kaže v vidsokem CTR-ju, ki je na najbolj prodajanem formatu 320x480 v primerjavi z drugimi mrežami, višji celo do 70%.

Segmentacija z DMP

S pomočjo Data Managament Platforme (DMP) lahko oblikujemo lastne segmente uporabnikov. Pridobljeni podatki iz naročnikove baze podatkov nam omogočajo bolj učinkovito nagovarjanje ciljne skupine.

Kreativni studio Celtra

Prinaša bolj opazno oglaševanje in omogoča oblikovanje kreativ (iz danih materialov), ki lahko služijo različnim ciljem: od dosega, razvoja zavedanja, interakcije s ciljno skupino in ugodnega obiska strani.

Širok nabor formatov

Na voljo imamo širok nabor oglasnih formatov, ki jih skupaj z vami izbiramo glede na cilje kampanje. S pomočjo kreativnega studia jih lahko tudi interaktivno nadgradimo in tako vzpodbudimo opaznost in/ali interakcijo.

Optimizacija cene

S pomočjo implementiranih UI logaritmov, ki skrbijo za distribucijo in ciljanje, lahko dostavo oglasov optimiziramo na način, da na primerljivih formatih dosegamo tudi do 60 % nižje cene kot pri direktnem zakupu.

Varno okolje

Oglaševanje v omrežju Network+ zagotavlja varno okolje za ugled blagovne znamke, saj se oglasi prikazujejo na verodostojnih medijih. Sistem omogoča izogibanje prikazovanju ob neželenih vsebinah.

Primeri oglasov v mreži Network+